Weer een nieuwsbrief!

Afgelopen zomer stopte FeedBurner met de emailservice. Ruim 10 jaar kon je je abonneren op mijn blogs en ontving je elk nieuw artikel in je mailbox. Jammer, maar gelukkig zijn er met de komst van de sociale media voldoende andere manieren om een blog te volgen.

De nieuwsbrief van de webwinkel, vanaf 2002 verstuurd, heb ik paar jaar geleden beëindigd. Die verstuurde ik steeds minder vaak, werd steeds minder goed gelezen en met meer dan 4.000 abonnees haalde ik de kosten er niet meer uit. Nieuwsbrieven zijn toch passé, overgenomen door commerciële spammers praatte ik het voor mezelf goed.

En toen kreeg ik van twee personen (hoi Luuk en Reinder) de nieuwsbrief van Hay Kranen doorgestuurd.
En toen abonneerde ik me sinds tijden weer op een nieuwsbrief.
En toen vond ik de applicatie Revue, gekoppeld aan Twitter, best cool.
En toen miste ik een overzicht met gepubliceerde uitspraken over stockfoto's.
En toen ging het toch weer kriebelen... 

Uitspraken over stockfoto's die gepubliceerd worden op Rechtspraak.nl waar mijn inziens iets mee mis is zal ik voorzien van kort commentaar.

En met terugwerkende kracht (helaas kan ik maar 1 bericht per dag plaatsen) komen de reeds besproken vonnissen in het overzicht. Daarbij zal ik proberen mijn verontwaardiging over de belabberde vonnissen niet te laten merken.

Je kunt je hier aanmelden, al is het misschien verstandig even te wachten omdat er de eerste weken bijna elke dag een nieuwsbrief zal komen...

***Inschrijvingsoptie verwijderd op 18 januari 2023***
Elon Musk heeft de stekker uit de nieuwsbrief getrokken. Alle besproken uitspraken zijn overgezet naar Fotoclaim.nl.