Blokkeren op Twitter

Overduidelijk Twitter gebruiken om te zenden en dan tijdens een gesprek geblokkeerd worden...

Een gesprek betekent aandacht voor hetgeen de zender te vertellen heeft. Negatieve aandacht is ook aandacht en een slimme marketeer zal muten als hij zich stoort aan reacties. Als een zender je blokkeert tijdens een gesprek dan knaagt een reactie aan zijn populariteit of verdienmodel.

Dat je geblokkeerd wordt merk je doordat je een error krijgt als je wilt antwoorden.
Vijf reacties waarbij ik verbaasd was toen ik erna geblokkeerd bleek;

Oppenheimer, die alleen eigen cartoons twittert die ik regelmatig RTte, vroeg waarom iemand met weinig volgers twittert:


Iedereen die Karskens tegenspreekt wordt geblokkeerd. Destijds was ik verbaasd omdat ie nog niet zo lang daarvoor op een journalist leek:


Duk en de feiten:Spaninks die meedoet aan angstmarketing van de copyrightmaffia. Mijn reactie staat iets verderop in de draad:Charlotte Meindersma behoeft geen toelichting. Staat op nummer 1 van de hier genoemde top 10:Ik vind het grappig als ik geblokkeerd word omdat het iets zegt over degene die dat doet en mijn tijdlijn er van opfrist. Met mijn anonieme account kan ik, als ik mijn nieuwsgierigheid niet kan onderdrukken, altijd spieken als ze genoemd worden en eventueel antwoord geven. Moet alleen opletten dat ik dat met het juiste account doe...


Update 6 juli 2023
Ik heb de embedde tweets vervangen door screenshots.
En ik kwam er recentelijk door Charlotte Meindersma achter dat mensen die jou blokkeren wel nog jouw tweets kunnen zien én beantwoorden. Een antwoord voor de bühne, dat ik niet kan zien en waar ik niet op kan antwoorden...