Aanwezig zijn op de sociale media

Ik stelde afgelopen week 2 vragen op Twitter:Ik ben naar de contactpagina op hun websites gegaan, zag daar dat dat via Twitter kon en stuurde ze dus een tweet in plaats van een mailtje.
Van beide bedrijven heb ik tot op heden geen antwoord gehad.

Het lijkt mij toch logisch dat als je een bedrijfsaccount hebt op Twitter en dit als contactmogelijkheid biedt dat je op zijn minst antwoord geeft? Je kijkt dan toch regelmatig op je bedrijfsaccount om te zien of er mentions zijn? Als er zelden mentions zijn en je vaak voor niks kijkt kun je een Twitteralert instellen. Dan ontvang je een mailtje zodra er een mention is.
Anders kun je maar beter je account verwijderen en niet vermelden op de contactpagina lijkt me.
Beter geen account dan een inactief bedrijfsaccount. En dat geldt ook voor Facebook, Instagram enz.

Als je alleen wilt zenden op de sociale media met automatische berichten, zet dan duidelijk in de bio dat het een automatische feed betreft die geen berichten leest.

Honeybush heb ik inmiddels gevonden bij een ander merk. En ik weet ook hoe soep lang houdbaar de pot in gaat.