Meer bezoekers die beter converteren?

Jij
Je verkoopt een goed product of dienst. Je hebt mooie foto's en wervende teksten. Je staat misschien zelfs wel regelmatig in de bladen. Je ben actief op Facebook en Twitter. Je adverteert. En toch blijven de bezoekers weg. Of ze komen wel maar kopen niet.
Grote kans dat je ondergesneeuwd bent door de enorme aanwas van webwinkels en blogs. Of dat je site niet meer (of nog niet) voldoet aan de huidige stand van internet. Of dat je site niet optimaal functioneert. Het surfgedrag van bezoekers verandert continu, zoekmachines wijzigen hun zoekalgoritmes, sociale media komen en gaan, internet is voortdurend in beweging.

Ik
Ik ben al meer dan 12 jaar actief op internet. O.a. met www.artoek.nl en 5 blogs. Klanten voor de webwinkel kwamen vanzelf de eerste jaren. Niemand verkocht nog verkleedkleren op internet. Een gratis advertentie op marktplaats werd in enkele dagen 5.000x bekeken. In de rubriek carnavalskleding stonden 20 advertenties........ waarvan er 15 van mij waren. Vanaf de start is er winst gemaakt.
Ik ben een consuminderaar. Ik verkoop een eerlijk product. Ik wil mensen niet overhalen tot een impulsaankoop door een kortingsactie of agressieve reclame. Ik adverteer daarom niet. Nee ook niet meer bij Flavourites of Google adwords. Mijn insteek is; als mensen op zoek zijn naar mijn product, dan wil ik graag aan ze verkopen en moeten ze mij makkelijk kunnen vinden.
Ik heb veel tijd in vindbaarheid gestoken, SEO heette dat vroeger.
Dat vind ik leuk. Zo leuk dat ik dit blog gestart ben, en gastblogs erover schrijf.

Website check
Ik kan je met mijn ervaring en opgedane kennis gericht helpen je webwinkel of blog beter vindbaar en functioneler te maken. Door je site aan de buitenkant dat wat je bezoeker ziet door te lichten en een lijst met verbeterpunten te maken. Verbeterpunten waar je zelf, en/of je webbouwer mee aan de slag kan. Het advies is volledig op maat. De behandelde punten en hoe diep ik er op in ga, is afgestemd op je branche, je product en je huidige vindbaarheid.
Resultaat is een betere gebruiksvriendelijkheid met een logische navigatie zodat de bezoekers weten waar ze moeten klikken en het gezochte sneller kunnen vinden. Evt. knelpunten in het bestelproces worden eruit gehaald voor een betere conversie.
Als extraatje geef ik tips hoe je je vindbaarheid zonder betaalde reclame kunt verbeteren.

Hoe en wat
Een advies op maat kost € 350,- ex btw.
Je ontvangt per mail een uitgebreide lijst met verbeterpunten, uitleg en evt. linkjes naar specifieke achtergrondinformatie.

Duur? Welnee! Een eenmalige advertentie in een blad kost al snel meer. Een investering in vindbaarheid en functionaliteit is een duurzame investering.

Ik ben te bereiken:
- via de mail; martineATartoek.nl
- op twitter @Artoek
- via mijn B2B-site is dit advies direct bestelbaar nadat je een account hebt aangemaakt

PS1: Om de kans op belangenverstrengeling, of alleen al de gedachte daaraan, te vermijden doe ik geen kinderverkleedkleren en -traktaties.

PS2: Internet verandert snel. Elk halfjaar een APK is geen overbodige luxe.