Hulp gevraagd

Het valt af en toe niet mee, als calimero in de grote boze wereld die SEO heet. Vooropgesteld, ik vind het een heel leuk spelletje, scoren bij Google. Maar als je afhankelijk bent van derden met je website is het frustrerend als je denkt te weten hoe het moet, dat je dat ook keer op keer probeert uit te leggen, maar dat er andere (duurbetaalde) adviezen opgevolgd worden die in mijn ogen de boel verslechteren.

Afgelopen weken ben ik 30 mooi gerankte en geïndexeerde pagina's kwijtgeraakt. Via deze pagina's kwam veel bezoek binnen. En ik me maar afvragen waar al die carnavalsklanten blijven. En vorige maand was er al die TNT-staking natuurlijk, met afbestellingen, veel vragen over de levertijd en te laat bezorgde retouren.
Meeste pijn doet dan nog een bezorgde mail van het werkgelegenheidsproject "Right now not so many work. In this moment we need work. Do you have any planing to place us order. It will helpfull for us." Normaalgesproken zou ik daar in december al een order ingeklopt hebben voor levering in mei...

Maar goed, het is niet anders en afgelopen week ben ik met mijn webbouwer druk in de weer geweest om de boel te repareren. Voor de technici; al het dynamische gedoe (url, menu) is verwijderd en hopelijk ontstaan er nu nergens meer automatische canonicals. Tuurlijk heb ik mijn labels er een beetje doorgedrukt, draait niet echt met labels, maar het lijkt alsof. En voorbarig als we waren hadden we alle spaties en hoofdletters uit de url van de productpagina's verwijderd, maar de redirects daarvoor bleken niet te werken vandaag, dus dat gaat door naar de volgende ronde. Want klaar is de SEO-reparatie nog niet.

Die 30 verloren gegane pagina's staan er nu opnieuw in (zijn er 27 geworden) en ik kan alle hulp gebruiken om die snel weer geïndexeerd te krijgen. Je kunt helpen door via een van onderstaande links naar Artoek te gaan en een beetje door de verschillende afdelingen heen te bladeren. Hoe meer bezoek en geklik, hoe sneller ze geïndexeerd worden (denk ik). Mijn dank is alvast groot.

http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/verkleedkleren
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/verkleedjurken
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/voor-het-hoofd
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/tassen
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/poppenkast
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/vlaggen
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/papierwaren
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/accessoires
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/nieuw
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/baby-peuter
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/afgeprijsd
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/kabouter
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/prinsessen
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/ridders
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/sprookjes-overig
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/dieren
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/beroepen
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/piraten
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/pippi-langkous
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/circus
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/holland
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/andere-culturen
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/dansen
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/trakteren
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/halloween
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/sinterklaas
http://www.artoek.nl/verkleedwinkel/kerst