Naaipatroon Pippi schort

Ik heb het best scorende product bij Google maar eens toegevoegd aan de webwinkel....

Het naaipatroon van het Pippi Langkous schortje.

De woorden op de afbeelding staan bovenaan in Google Search Console. De webwinkel heeft bijna 100 woorden op positie 1 staan volgens Google Search Console. Allemaal zoektermen van producten die ik verkoop. Op de patronen na dus. Ik vermoed dat dat komt door Pinterest. Ik zie daar foto's van mijn winkel gepind worden op bordjes met namen als "zelf maken".

Kan ik gelijk voldoen aan de meest gestelde vraag; of het schortje er ook is in volwassen maat. En zo nee of ik dan een patroon heb....

En wellicht een idee voor de toekomst, overschakelen van fysieke producten die je moet verzenden naar virtuele producten die te downloaden zijn.

Verzenden maakt het gelijk zo duur. En ik kan niet mee met de concurrentie die verzenden en retourneren gratis aanbiedt. Ik bied het verzenden aan tegen kostprijs. Recentelijk had ik al de kaboutermuts uit het assortiment gehaald en vervangen door een patroon. Die werd te vaak los verkocht en dat levert nauwelijks wat op. Bovendien kreeg ik regelmatig de vraag of ik hem niet met minder verzendkosten kon versturen omdat ze er maar eentje nodig hebben.